Lammassäilyke on parhaimmillaan vaikka ihan suoraan leivänpäälle tai esim keittoon.
Lammassäilykkeen hinta:
8e / prk (400g) tai pääsiäisviikontarjous 3prk yhteishintaan 20e
Nivalan tilan lammaskeittoon tarvitset:
perunoita, lanttua ja porkkanaa rouveina lohkoina.
Lisää keitinveteen muutama laakerinlehti sekä varsi/lehtiselleriä, paprikajauhetta, mustapippuria ja merisuolaa.
Kuullota pieni sipuli voissa ja lisää keittoon.
Keitä miltei kypsäksi ja lisää purkillinen nivalantilan lammassäilykettä kuutioituna keittoon.
Lisää lopuksi oikeaa voita nokare ja tuoretta timjamia.
Jos maltat niin anna hetki hautua kannen alla ennen ruokailua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.