tänä keväänä ollaan aikatauluista edellä paljon, suurin osa lampaista on jo laitumilla karitsoineen ja viimeisetkin pääsevät alkuviikosta laitumille. lampola on tyhjennetty ja juuri paraikaa pellot saavat puhtia kun urakoitsia levittää talven saaliin tälläkertaa muualla kuin omille pelloille.

lauantaina 29.5 olemme myymässä tuotteita kannuksessa takalon koululla järjestettävällä muksukirpppis ja kestovaippa ralli tapahtumassa, sinne siis TERVETULOA! voit myös tehdä etukäteistilauksen ja tulla sen sitten noutamaan kannuksesta takalon kuoululta klo 10-14 välisenä aikana. jotta ehdimme varmasti nähdä tilauksesi tulisi sen olla sähköpostissa viimeistään huomenna perjantaina iltaan mennessä, koska lauantai aamuna emme välttämättä ennätä katsoa meilejä ennen lähtöä. puhelimitse tilauksen voipi tehdä vielä vaikka lauantai aamunakin.

muistathan toukokuun tarjouksen novitan huovutusalusta ja laite yhteishintaan 20e voimassa myös kannuksessa!

HUOM! myyntipisteemme ylivieskassa loppuu lauantaina 29.5 city-kirppiksellä, pöytä 26 eli vielä lauantaina ennättää sieltä ostaa tuotteitamme. myyntipiste palaa city-kirppikselle taas elokuussa.

karitsoja on syntynyt kevään aikana paljon, jos joku haluaa kesälemmikkiä tai paistiksi kasvamaan on meillä myynnissä suomenlampaan karitsoja monen värisenä. muistathan että vaikka ottaisit lampaan vain kesäksi tulee rekisteröityä lampaan pitäjäksi omassa kunnassa - se on helppo ja nopea asia sitä ei siis kannata vieroksua - meilaa niin kerron mielelläni lisää.

sähköposti osoitteeemmehan on tuttu [email protected]