tulevana viikonloppuna järjestetään nivalassa tuiskulan tiloissa käsityömessut, sinne mekin suuntaamme.

valmisteluja on monenmoisia touhuttu jo viikkojakin taakse päin, mm kasvivärjäystä, olemme värjänneet 140tex x 3 karstalankaa lisää (edelliset värjäykset myytiin loppuun ennen joulua ja tietenkin menekkiä olisi ollut enemmänklin) nyt niitä sitten saa taas viikonloppuna. värikasveina tällä kertaa on ollut mm: kuusi, krappi, punasipuli ja tavallinen sipuli. tuloksena olemme saaneet aivan upeita värejä, valitettavasti en saa kuvaa liitettyä' tietokone pulmien vuoksi mutta näätte ne sitten messuillla. (kuvat tulee myös myöhemmin sivuilla jahka saadaan)

uutena tuotteena mainittakoon KAMPALANKA jota on kehruutettu valikoimiimme luonnonväreinä sekä värjättynä, lisäksi edellisiin messuihin ajatellen on tullut uutuus huovutusvillasta: värilajitelma pussit sis 5-10 eri väriä yhteensä 50g hinta 2,50e (värit vaihtelevat pusseittain)

lisäksi mukana on tutut hahtuvat, huovutusvilla ja karstalangat sekä lampaan taljat (huom mukana muutama kakkos laatuinen "pulkkanahka" ale hintaan.

myös hahtuvasukkia on valmistunut useita vauvasta vaariin! lisäksi käsitöihin on tullut uutuuteta meleeratusta karstalangasta kudotut kaulaliinat.

nyt täytyy taas palata sorvin ääreen että kaikki saadaan viikonloppua varten valmiiksi joten :

 

TERVETULOA NIVALAN KÄSITYÖMESSUILLE 17-18.4