huomenna sitten alkaa ylivieskan markkinat, meidät löydätte paikalta 9!

markkinoiden ajan MARKKINATARJOUKSENA NOVITAN HUOVUTUSNEULAIN JA HUOVUTUSALUSTA YHTEISHINTAAN 20e (erikseen 11e kpl)

mukana ovat jo tutuksi tulleet tuotteet, mutta uusiakin mahtuu mukaan:

KARSTALANKA 320 TEX X 3 löytyy väreissä luonn.valk. A, luonn.ruskea D, luonn. musta G ja keski harmaa E. vyyhti koko 100g ja hinta 5e / vyyhti (50e /kg) KEHRUUTETTU VAIN RAJOITETTU ERÄ!

lisäksi 140 tex x 3 lankaan on tullut lisää meleerattuja sävyjä ja nämä ovat jatkossa meidän valikoimassamme. kilo hinta 63e ja vyyhti koko vaihtelee 150-250g välillä. alla muutama esimerkki värivalikoimasta:

HUOVUTUSVILLA RINTAMALLA:

saatavilla värjättyä mustaa 20g pusseissa hinta 1e / pss sekä valkaistua valkoista 20g pussissa hintaan 1,50e / pss.

Luonnon valkoista A ja joulun punaista 19 saatavana huomisesta alkaen toistaiseksi myös 100g pussissa. kilohinta sama kuin 50g pussilla. pussin hinta luonnon valkoinen 3,50e / 100g pss ja joulunpunainen 100g pussi 4,20e

HAHTUVAKIEKKOIHIN UUSI VÄRI!

hahtuvakiekot ovat saaneet joukkoonsa uuden värin värjätty musta, toistaiseksi sitä ei värikartaltamme löydy mutta saatavilla sitä on. hinta sama kuin muillakin värjätyillä hahtuvakiekoilla.

NYT SITÄ SAA NYT SITÄ SAA:

VIHDOIN ON KEHRUUTETTU HAHTUVAKIEKKOJA MYÖS NS AURINKO MELEERATTUNA, KUVA OHESSA (pidä varasi nämä menevät joutuin) tämän löydät huomenna markkinoilta!

mukana myös UNIIKIT kasvivärjätyt karstalangat 140tex x 3 ohessa kuva marjoilla (puolukka, punaherukka, mansikka sekoitus) värjättyjä lankoja.

lisäksi löydät valmiit käsityöt ja aidot UNIIKIT kainuunharmas lampaan taljat

jokohan siinä tuli suurin piirtein kaikki? toivotaan, nähdään huomenna ja ylihuomenna ylivieskan markkinoilla!